×
Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

Kapsalons

Livraison Gratuite sur Celini.be

30 jaar ervaring

in kappersvak

Echantillons offerts sur Celini.be

7 Boetieks-Coiffure

in België

Livraison sur Celini.be

Persoonlijk Consultatie

gratis in kapsalon

Contactez-nous

Onze professionele teams

tot uw dienst

30 jaar ervaring

3 Boetieks-Coiffure

Gratis Consultatie

Expert kappers

30 jaar ervaring

3 Boetieks-Coiffure

Gratis Consultatie

Expert kappers

Enkel in kapsalons

Kérastase Première protocol bevrijdt beschadigd haar van kalkaanslag. De krachtige ingrediënten zijn ontworpen om de kracht en glans van het haar te herstellen, met behulp van een luxe layering techniek. 

Geniet van een gepersonaliseerde haarbehandeling ontwikkeld door het professionele merk Kérastase. Deze behandeling is gericht op de specifieke behoeften van elk haartype.

Ontdek de uitmuntendheid van het Spa Ritueel met onze exclusieve Kérastase behandeling. Een haarbehandeling om je hoofdhuid diepgaand te revitaliseren en je haar te ontdoen van onzuiverheden.

DE BOETIEK

Als echte pionier in het aanbieden van professionele producten, biedt Celini een winkel die zich onderscheidt door een breed assortiment aan exclusieve kappersproducten, een initiatief dat onze salons unieke plekken maakt. Elke merk is zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Dankzij ons persoonlijk consultatie bepalen we het merk dat het beste de persoonlijkheid en verwachtingen van elke klant weerspiegelt. Vervolgens stelt uw adviseur samen met u de meest geschikte verzorgingsroutine vast.

De diversiteit van onze merken en assortimenten zorgt ervoor dat iedereen een kapperservaring heeft die perfect bij hem of haar past.

ONZE MERKEN

DE CONSULTATIE

De consultatie staat centraal in het Celini-concept. In deze ruimte versmelt digitale innovatie met haarexpertise. Onze professionele kappers zullen u begeleiden door middel van een op maat gemaakte haarervaring met onze Celini-applicatie.

Deze interactieve consultatie laat u kennismaken met merken die passen bij uw persoonlijkheid, uw aspiraties en de laatste haartrends.

Elke consultatie wordt toegevoegd aan uw klantaccount om u persoonlijk te begeleiden bij elk bezoek.

Verder dan een eenvoudige consultatie, het is een totale immersie in uw schoonheidsroutine om u uitzonderlijke haarresultaten te garanderen.

DE KAPSALON

Onze deskundige kappers, voortdurend bijgeschoold in de nieuwste trends, creëren een op maat gemaakte ervaring rechtstreeks vanaf uw consultatie. Ontdek een nieuwe dimensie van gepersonaliseerde kappersdiensten en haarverzorging, en laat onze experts uw natuurlijke schoonheid tot leven brengen.

Onze benadering staat in het teken van luisteren en begrip voor uw behoeften, wat resulteert in een resultaat dat niet alleen de huidige trends weerspiegelt, maar ook uw unieke persoonlijkheid.

Ervaar een transformatie die je verwachtingen overtreft.

Premium Verzorging

Onze verzorgingsruimte biedt een breed assortiment aan haarbehandelingen om uw hoofdhuid te revitaliseren en uw haar te verzorgen.

Kleuring

Celini, in samenwerking met L'Oréal Professionnel, biedt uitmuntendheid in haarkleuring. Onze gecertificeerde Star Colorists begeleiden u bij elke stap van uw transformatie.

Styling

Bepaal je eigen stijl bij Celini! Onze vakkundige kappers beheersen het knippen en stylen, waarmee ze elke look met precisie en creativiteit verfraaien.

Barber Shop

Onze trendsettende kappers helpen u om uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Ontdek kapsels en verzorging die bij elke stijl passen.

Revlon RE/SART sur Celini.be Boutique Officielle

WIE ZIJN WIJ ?

Revlon RE/SART sur Celini.be Boutique Officielle

De geschiedenis van de Celini Group is een inspirerende familiesaga. Sinds de oprichting in 1987 is ons familiebedrijf van generatie op generatie doorgegeven, geleid door een gemeenschappelijke visie: onze klanten een professionele service bieden die zich aanpast aan hun persoonlijkheid en wensen.

Sindsdien is Celini blijven groeien, met behoud van ervaring, passie en advies als kernwaarden van onze missie!

Bij Celini geloven we heilig dat schoonheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we in de loop der jaren aanzienlijke inspanningen geleverd om een innovatief phygitaal concept te creëren.

Door onze expertise in het kappersvak, via onze 14 salons, samen te voegen met een online ervaring, hebben we een uniek concept gecreëerd met meer dan 80 kappers en meer dan 50 exclusieve merken.

Op deze manier maken we van elke interactie een kans om schoonheid te verheffen en aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

CELINI CLUB

Uw schoonheidspaspoort

Revlon RE/SART sur Celini.be Boutique Officielle

Word gratis lid van de Celini Club en ontdek een wereld van exclusieve voordelen. De Celini Club is uitsluitend voor Celini-klanten. Inschrijving gebeurt in de salon bij een professional.

Leden van de Celini Club genieten van:

 • een persoonlijke schoonheidsopvolging
 • permanente kortingen op diensten en behandelingen
 • kortingen op een breed scala aan merken
 • toegang tot onze exclusieve aanbiedingen
Revlon RE/SART sur Celini.be Boutique Officielle

WAAR KUN JE ONS VINDEN?

Celini - Elsene

 • Baljuwstraat 58,
  1050 Elsene

Celini - Brussel

 • Kleerkopersstraat 9,
  1000 Brussel
Celini - Woluwe Shopping Center

Celini - Woluwe Shopping Center

 • Bd de la Woluwe 70,
  1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Celini - Belle-Île Shopping

 • Quai des Vennes 1,
  4020 Liège

Celini - Liège (Cora Rocourt)

 • Chaussée de Tongres 269,
  4000 Liège
Celini - Shopping Ville 2

Celini - Shopping Ville 2

 • Grand'Rue 143,
  6000 Charleroi
Celini - Shopping Ville 2

Celini - Shopping Nivelles

 • Chaussée de Mons 18A,
  1400 Nivelles

Menu

Contact

Kapsalons

Taal

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden