×
Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

Moroccanoil

Moroccanoil op Celini.be
Moroccanoil sur Celini.be

Geschiedenis van arganolie

De diepe wortels van de arganboom maken het mogelijk om de droge winden en het gebrek aan water in de woestijn te weerstaan. Hierdoor kunnen noten met bijzondere en unieke eigenschappen groeien: de argannoten.

Pure arganolie is zeldzaam en kostbaar. Eeuwenlang werd arganolie door vrouwen gekoesterd vanwege zijn voedende en vochtinbrengende eigenschappen. Een rijke olie, vol met essentiële vetzuren, antioxidanten en vitamine E.

VOORDELEN VAN ARGANOLIE

Moroccanoil werd geïnspireerd door het vermogen van arganolie om verandering teweeg te brengen. De voorraad aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, maken dit een eeuwenoud schoonheidsgeheim met vele toepassingen om het haar, gezicht, lichaam en nagels te hydrateren en verzachten.

Door de hoge concentratie aan antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine e, is arganolie in staat om de huid op natuurlijke wijze te revitaliseren, de elasticiteit van het haar te verbeteren en steeds weer glans terug te brengen. Het is een krachtige antioxidant, uv-beschermer en het neutraliseert vrije radicalen.

  • Arganolie maakt het haar zichtbaar mooier, glanzender en gezonder na iedere keer dat het wordt gebruikt
  • Arganolie herstelt de vochtbalans in de huid en staat tevens bekend om zijn rimpel-verminderende werking
Moroccanoil sur Celini.be

Arganolie producten

Moroccanoil begon met de eenvoudige wens om de voordelen van onze formules, die versterking en verjonging met arganolie kunnen bewerkstelligen, te delen met iedereen ter wereld. Deze traditie wordt nu als de filosofie van ons merk gezien. Alle Moroccanoil producten voor haar, lichaam en huid zijn samengesteld op basis van arganolie, wat de belangrijkste bouwsteen en kwaliteit van ons merk is.

Moroccanoil gebruikt alleen de hoogste kwaliteit oliën uit de originele arganbomen die in Marokko groeien. De arganolie die wordt gebruikt in onze producten voor het haar en de huid, worden verkregen door een koudpersmethode.

Pure Arganoil van Moroccanoil Body™ is 100% puur, zonder toevoegingen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. Het is geurvrij en perfect voor gebruik op de huid of in het haar, voor een luxueuze en verkwikkende ervaring.

Moroccanoil blijft nog steeds toonaangevend in producten op basis van olie, voor het haar en het lichaam. Het is onze passie om schoonheid op basis van arganolie te kunnen bieden, elke dag weer.

Reeksen

Moroccanoil Reparatie op Celini.be

Reparatie

Voor normaal tot beschadigd haar, dit zijn de producten die volop proteïne bevatten, evenals voedende ingrediënten voor gezonder en krachtiger haar.

Moroccanoil Hydrateren op Celini.be

Hydrateren

Voor normaal tot droog haar, met geavanceerde voedingsstoffen wordt vocht diep in het haar teruggebracht terwijl het zijn natuurlijk vochtbalans in stand houdt.

Moroccanoil Volume op Celini.be

Volume

Geef normaal tot fijn haar een opkikker zodat het niet teveel gaat hangen of zwaarder wordt.

Moroccanoil Glad op Celini.be

Glad

Breng eigenwijs en pluizig haar weer in model met producten die het haar weer glad maken. Daardoor wordt het plezierig om haar te stylen zodat het weer zacht is en de juiste voeding krijgt.

Moroccanoil Afwerking op Celini.be

Afwerking

Ga voor een langdurige hold en stijlen die door de arganolie van moroccanoil altijd haalbaar zijn.

Moroccanoil Hoofdhuid op Celini.be

Hoofdhuid

Prachtig, gezond en volumineus haar begint bij de hoofdhuid. Houdt de huid zacht en reguleer de olieproductie met argan en essentiële oliën.

Moroccanoil Body Care op Celini.be

Body Care

Ontdek producten geinspireerd op het mediterrane zeegebied, met voedende ingrediënten van topkwaliteit.

Menu

Contact

Kapsalons

Taal

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden