Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

Lichaam 1 Doos - Hammam

Hammam lichaamsset inclusief 3 producten
€ 35,00
Laatste op voorraad
Aan Wishlist toevoegen
Beschrijving

Shower Gel, HAMMAM - 250ml: Zachte douchegel geformuleerd met d'orange natural en d'un blend d'huiles essentiële verse en stimulerende HAMMAM-ingrediënten. Breng een kleine hoeveelheid aan op een natte huid, masseer en spoel af. Vermijd contact met de ogen. In geval van toevallig contact, spoel met veel water.

Vochtinbrengende Lichaams- en Massageolie, HAMMAM - 100ml: Subtiele vereniging d'huiles organische maagdelijke groente die voor het eerst koud wordt geperst. Mengsel van dʼabricotkern, sesam en hennep dat de huid verzacht, hydrateert en intensief voedt. Geparfumeerd met een mengeling van essentiële HAMMAM-elementen, fris en stimulerend. Het is ideaal voor massage en voor alle huidtypen.

Face and Body Scrub Powder - 35gr: Zeer rijk aan proteïne en vezels, dit natuurlijke poeder exfolieert zachtjes en maakt de huid glad en zacht. S´gebruiken door integratie in een basisproduct (masker, aloë gel, crème, douchegel, vloeibare zeep) en het masseren van de huid van het gezicht of lichaam.

Productdetails

Datasheet

Producttype
Gezicht & Lichaam
Voor wie?
Man
Vrouw
Ontdek het merk
Reviews
Geen review

Laat een review

  • Totaal score:
Beschrijf dit product met eenvoudige en korte woorden.

Menu

Contacteer ons

Mijn account

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden