×
Bekijk meer
Geen producten gevonden.
Bekijk meer
Geen producten gevonden.

Premium Clay 75ml

Droge Clay Matte Finish
Lees meerShow less
€ 24,90
Voorraadstatus: Laag
Op voorraad
Aan Wishlist toevoegen
Beschrijving

Een droge clay voor de perfecte styling van het mannenkapsel. Het is bedoeld voor het structureren en definiëren van het haar. De droge textuur geeft het haar een matte look. Bovendien biedt het extra stevigheid. De extra stevigheid geeft je haar meer volume en zorgt dat het de hele dag goed blijft zitten. We hebben creatine toegevoegd om haarbreuk te voorkomen.

En het voedende extract van hennepzaad levert de proteïnen en omega's waar je haar om zit te springen. Je haar krijgt een dosis gezonde voedingsstoffen en ziet er nog goed uit ook.

Eigenschappen
  • Matte Finish
  • Voedt en versterkt
  • Uiteraard verrijkt met omega 3, omega 6 en goede proteïnen uit de hennepplant
Gebruikstips

Gebruik de clay op droog of licht vochtig haar en breng het in het gewenste model. Een kleine hoeveelheid is al voldoende.

Ingrediënten

Aqua (Water),Cera Alba (Beeswax),Ethylhexyl Palmitate,C18-36 Acid Triglyceride,Glyceryl Stearate,Petrolatum,Oleth-20,Oleth-5,Triethanolamine,Parfum (Fragrance),Carbomer,Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Dipropylene Glycol,Creatine,Methyl Gluceth-10,Ethylhexylglycerin,Glycerin,Cannabis Sativa Seed Extract,Triethyl Citrate,Potassium Sorbate,Butylphenyl Methylpropional,Coumarin,Geraniol,Hydroxycitronellal,Limonene,Linalool.

Lees meerShow less
Productdetails
21826

Datasheet

Producttype
Produits Coiffants
Reviews
Geen review
Producten die vaak samen worden gekocht
Andere producten in dezelfde categorië

Menu

Contact

Kapsalons

Taal

Maak een account aan om uw Wishlist te gebruiken.

Aanmelden